Perfectionisme in productie & plaatsing: een voortreffelijke Woodscape-tuinafsluiting

Een gevlochten tuinafsluiting, more than meets the eye

Dat gevlochten tuinschermen aan een opmars bezig zijn, hoeft niet te verwonderen: ze creëren niet enkel meteen meer privacy, ze scoren en bekoren ook door hun natuurlijke uitstraling. Wie echter opteert voor een echte wilgenschutting, zal enkele nadelen moeten incalculeren.

  • Een eerste is timing: gezien verse wilgentakken vooral beschikbaar komen van juni tot december, zal je misschien geduld moeten opbrengen voor jouw schutting.
  • Een ander nadeel is dat wilgentenen geen eeuwig leven beschoren zijn. Onbehandeld gaan ze 6 tot 8 jaar mee.
  • Bovendien behoeft de schutting ook frequent onderhoud, door deze bv. te behandelen met gekookte lijnzaadolie.

 

Maar wat als je ook kon genieten van de visuele voordelen van zo’n natuurlijke schutting, zonder de nadelen er te moeten bijnemen? Maak kennis met Woodscape!

 

Perfectionisme in productie

Woodscape is dé oplossing voor wie zich niet wil ontfermen over het scheren of snoeien van hagen, of het behandelen, vernissen of schilderen van z’n tuinafscheiding, maar gevlochten tuinafsluitingen wél naar waarde weet te schatten, en hier bovendien ook langdurig wenst van te genieten. Bij gratie van de vakmannen in de Forest Avenue-productieafdeling in Wevelgem is deze kunststof tuinafsluiting beschikbaar in kleuren, hetzij UV-bestendig, hetzij verrijkt met natuurlijke houtvezels om dat natuurlijke karakter kracht bij te zetten. Bij beide varianten volstaat het om de hogedrukreiniger ter hand te nemen om mosvorming tegen te gaan. Zo simpel is het!

 

 

Perfecte plaatsing van doorlopend vlechtwerk door professionals

Fan van doorlopend vlechtwerk, zonder zichtbare tussenpalen? Doe beroep op de professionals van Forest Avenue. Deze vakmannen komen bij je langs en voorzien met zin voor esthetiek een hoogwaardige en handgevlochten doorlopende weving. Gezien er zo geen tussenpalen te zien zijn, zal je tuin genieten van een visueel vergrotend effect.

 

 

Forest Avenue: pioniers in natuurlijke elegantie

Als pionier in natuurlijke elegantie heeft Forest Avenue zich gevestigd als een vooruitstrevende fabrikant met een visie op duurzaamheid. De combinatie van innovatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en een milieuvriendelijke benadering maakt Forest Avenue een onmiskenbare naam in de wereld van buitenontwerpen.

 

Of het nu gaat om het verlevendigen van tuinen, terrassen of openbare ruimtes, Forest Avenue's Woodscape is de perfecte keuze voor zij die streven naar verfijning en respect voor de natuur. Laat jouw buitenruimte spreken met de tijdloze pracht van Forest Avenue. Boek je bezoek aan onze showroom.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×