Design tuinafsluitingen, made in Belgium

Onze passie voor ambachtelijke perfectie en respect voor de natuurlijk schoonheid vormen de kern van onze handgemaakte gevlochten tuinomheiningen.

Met de Woodscape tuinomheiningen van Forest Avenue kies je bewust voor onderhoudsvrijheid, duurzaamheid en Belgische kwaliteit. Onze gevlochten tuinafsluitingen zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Ga voor onze warme houtuitstraling of kies één van onze UV-bestendige kleuren.

Binnen Forest Avenue, selecteren we ook zorgvuldig onze materialen zoals staal, aluminium, hout en milieuvriendelijke kunststoffen, zodat onze omheingingen niet alleen lang meegaan, maar ook een minimale impact hebben op de omgeving.

We begrijpen dat een tuin een persoonlijke oase is, en onze omheiningen dragen bij aan het behoud van die intimiteit terwijl ze bescherming en privacy bieden. Ons team van experts zet zich in om elke omheining met liefde en precisie te vervaardigen. Of je nu een gezellige cottage-tuin hebt of een strakke moderne buitenruimte, wij kunnen een omheining ontwerpen die naadloos past bij jouw visie

Graag een afspraak, advies of richtprijs?

Laat je inspireren door onze adviseurs, die elk aspect van onze omheiningen met vlechtwerk geweldig kennen en in vol ornaat aan jou kunnen voorstellen.

Neem gerust contact op

Waarom kiezen voor een Woodscape tuinafsluiting?

Klanten geven ons gemiddeld 9/10

Klanten geven ons gemiddeld 9/10

Handgevlochten tuinafsluiting

Handgevlochten tuinafsluiting

Onderhoudsvrije tuinafsluiting

Onderhoudsvrije tuinafsluiting

Duurzaam

Duurzaam

Ontspannen op ons beachbed

Rust lekker languit op de zachte en weerbestendige matras van ons Beachbed of lees uw favoriete boek met een fris windbriesje in alle rust... een eigen relaxplekje in de tuin, naast het zwembad of gewoon aan zee

Contacteer ons

Woodscape intro

Een kleine intro over ons Woodscape gamma

Get inspired !

Bekijk enkele realisaties in ons lookbook

Klik hier !
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×