Je tuin ziet er rooskleurig uit! Of groen, terracotta, blauw …

Looks naar keuze

In een grijs verleden koos je voor een haag, maar die wil je nu het liefst van al zien plaatsmaken voor een duurzame én onderhoudsvriendelijke omheining? Groot gelijk! Naast het gemak dat een Woodscape je biedt, krijg je er ook nog eens de prachtige looks bij.

De weving bestaat uit polyethyleen en is beschikbaar in diverse kleuren: Forest Groen, Terracotta, Cambo Dark, Cambo Light en Maldives Blue. Ga je liever voor een natuurlijke houtlook? Dan is onze publieksfavoriet Brown Wood een absolute aanrader. Met een UV-bestendige fiber kies je voor kleurbehoud doorheen de tijd. Dankzij de UV-filter is er immers minder natuurlijke verkleuring door zonlicht. 

Klare kleuren in onze showroom

Kom je onze geweven tuinafsluiting graag in het echt aanschouwen?

We vertellen je in onze showroom in geuren en kleuren over alle mogelijkheden.

Zien we daarna witte rook? Super, je hebt beslist: je gaat voor een Woodscape in je favoriete kleur. Daarna gaan we in productie en wordt de installatie ingepland. Wees gerust, bij onze plaatsers loop je geen blauwtje, ze komen opdagen op de afgesproken dag om jouw Woodscape met de volste precisie te plaatsen. Wedden dat je buren groen zien van jaloezie? Beken kleur en vertel hen gerust dat je tuinafsluiting een Woodscape is.

Graag een offerte op maat of een afspraak in onze showroom?

Neem contact op. Tot snel!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×