Ter plaatse gevlochten

Een afsluiting die ter plaatse bij u thuis wordt gevlochten

Liever een tuinafsluiting zonder zichtbare tussenpalen? Ons team komt ter plaatse jouw omheining weven. Bij een doorlopende weving worden tussenpalen onzichtbaar. Met deze unieke weeftechniek verkrijgen we een mooi natuurlijk effect. Deze afsluiting heeft twee verschillende zijden om de continuiteit te garanderen. U bepaalt zelf de zichtbare zijde. Verkies je een klassieke weving, dan is er om de 3 à 4 meter een aluminium profiel zichtbaar. Klassiek vlechtwerk ziet er aan de voor- en achterkant identiek hetzelfde uit. Een prachtige oplossing als scheidingswand tussen jou en je buren. De hoogte en breedte kies je geheel zelf.

Kies de gewenste afwerking bij Woodscape on-site

Onderhoudsvrij en levenslang

De Woodscape ter plaatse gevlochten tuinafsluitingen zijn uiterst duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je hebt gegarandeerd levenslang genot van deze architecturale omheining. Vergeet hagen scheren, dankzij onze gevlochten tuinafsluitingen ben jij volledig op je gemak. Je hoeft ze bovendien helemaal niet te schilderen of vernissen. Ze zijn onderhoudsvrij en levenslang. Het enige wat je wel eens kan doen om mosvorming tegen te gaan, is ze afspuiten met een hogedrukreiniger

Graag een afspraak, advies of richtprijs?

Laat je inspireren door onze adviseurs, die elk aspect van onze omheiningen met vlechtwerk geweldig kennen en in vol ornaat aan jou kunnen voorstellen.

Neem gerust contact op

Enkele realisaties

nog niet overtuigd? doe nog meer inspiratie op...

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×