Wat verlang jij van een tuinafsluiting?

Een tuinafsluiting laat niemand onbewogen. Ze hebben dan ook heel wat functies te vervullen, die - afhankelijk van jouw voorkeuren - zwaarder zullen doorwegen bij de beslissing voor het ene, dan wel het andere type. Ontdek hier welke aspecten eigen aan een tuinafscheiding jou het meest kunnen bekoren.

1. Gemak

Gemak is misschien wel de belangrijkste functie van tuinafsluiting. Want waar een natuurhaag natuurlijk het nodige snoeiwerk behoeft, teken je met Woodscape voor onderhoudsgemak, zonder evenwel de natuurlijke aanblik - bekomen door het mooie vlechtwerk - pertinent overboord te gooien. Geen snoeiwerk, geen blaadjes harken of van tussen de keitjes pulken, geen vernis of beitsbeurten,... Enkel nu en dan eens de Woodscape-tuinafsluiting met de hogedrukreiniger te lijf gaan, als dat geen gemak is!

2. Visuele privacy

Niets zo hinderlijk als een moeizieke buur, of passanten die je maar wat graag lijken te bespieden. Het is een fenomeen dat zich - meer nog dan ‘s zomers - in de herfst- en wintermaanden lijkt te manifesteren, als muggen die door het licht worden aangetrokken. 
 

Met mooie en voldoende hoge tuinafsluiting geef je die wannabe-spionnen het nakijken, evenwel zonder compromissen te doen aan de aanblik van je uitzicht.

3. Uitstraling

Met Woodscape gaan we voor een combinatie van gemak en privacy, met een hoogwaardige uitstraling. Want waar een sjofele tuinafsluiting ook z’n impact zal hebben op de waarde van de woning, is ook het omgekeerde waar: een mooie tuinafsluiting doet je tuin en huis eer aan, en zal beide in waarde doen toenemen. En die fierheid - een woning én tuin die mag gezien worden - is typisch voor Belgen. We zijn een trots volkje, en een mooie tuin is iets om mee te pronken naar vrienden, familie en kennissen. Dan is een eveneens hoogwaardige en stijlvolle tuinafsluiting niet minder dan een evidentie!

 

4. Gemoedsrust, tiens!

De laatste maar niet onbelangrijke functie die tuinafscheiding te vervullen heeft, is juridisch van aard. Immers, met tuinafscheiding geef je aan tot waar je eigendom strekt. Wie zich dus ongevraagd binnen je tuinafsluiting begeeft, pleegt huisvredebreuk. Tuinafsluiting kan gebeurlijke indringers mogelijk al ontmoedigen. 
 

Gemoedsrust dus. Mooi is ook dat die in twee richtingen kan werken. Want niet enkel worden onverlaten ontmoedigd om je eigendom te betreden, omgekeerd - en wellicht frequenter beproefd - vormt tuinafscheiding een barrière voor kleine ontdekkingsreizigers die de wereld willen verkennen. Wie kiest voor kwalitatieve en stevig verankerde tuinafscheiding, kiest met andere woorden voor ease of mind, in beide richtingen. 

Ontdek hoe Woodscape hieraan beantwoordt

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×